Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Етапи проведення ремонту в старій квартирі і кращі оздоблювальні матеріали

Для економії коштів молоді сім'ї купують житло на вторинному ринку, у літніх людей. У таких квартир маса недоліків. Це відсутність ремонту, старі комунікації, неохайний вигляд. Відповідно доведеться витратити значну кількість коштів, щоб привести в порядок таке житло. Однак, з огляду на відносно невисоку вартість квартири на вторинному ринку, зробити це досить просто.

Правила вибору меблів для старої квартири

Можна поетапно розділити порядок робіт, які доведеться виконати в ході підбору меблів для старої квартири.

Меблі для кімнати в старій квартирі:

  • Після ремонту необхідно здійснити облаштування кімнат, купити спальню. На загальний дизайн і зовнішній вигляд спальні впливають меблі, які купуєте. Чим менше предметів меблів, тим більш просторою буде кімната.
  • Цього прийому варто дотримуватися в тому випадку, якщо кімната з маленькою площею. Для кімнат з мінімальною площею варто використовувати вбудовані в стіну ліжка або трансформери.
  • Доцільно використовувати софу або диван, які трансформуються в повноцінне спальне місце. Чим менше кімната, тим менше меблів всередині неї має бути, незважаючи на брак простору.
  • Багато жителів невеликих кімнат роблять помилку, купуючи величезні шафи-купе. Це не найвдаліший варіант для маленьких кімнат. Найкраще відокремити куточок, зробити на цьому місці гардеробну. Дверцята при цьому найкраще маскувати під колір стіни. Вони вписуються в інтер'єр і практично непомітні. Також їх можна декорувати штучним каменем, якщо в кімнаті є камін або декоративні елементи з цегли.
Спальня Спальня Спальня

Вимоги до ремонту в спальні

Спальня - це кімната для відпочинку і сну. Основна вимога до приміщення - відсутність протягів, самітність. Тому спальню намагаються не облаштовувати в прохідних кімнатах, щоб обмежити зону відпочинку від сторонніх очей. Щоб зробити приміщення затишним, використовують якісні меблі та просторе ліжко. Так як спальня призначена для сну, і власник житла проводить в ній близько 8 годин на добу, основна вимога до ремонту - безпечні матеріали. Тому оптимальний варіант для облаштування підлоги в спальні - це паркет або ламінат.

Якщо поверхня стін нерівна, рекомендовано для вирівнювання використовувати гіпсокартон. Як обробні матеріали для стін можуть застосовуватися шпалери під фарбування або рідка штукатурка. На завершальному етапі використовують меблі, щоб зробити приміщення житловим і комфортним.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: